Hírdetés

2012. szeptember 8., szombat

"Minden hazugság leleplezni kívánja magát. Tanuld meg felismerni a jeleket!"  

 A Paul Ekman Group

 

Több mint ötven év kutatásaira támaszkodva Ekman David Matsumoto-val és Mark Frank-kel együttműködve létrehozta a Paul Ekman Csoportot,[5] amely az arckifejezések szakszerű elemzését bemutató tréningek szervezésével, és ehhez kapcsolódó, METT (Micro Expression Training Tool)[6] néven híressé váló online oktatási segédanyagok forgalmazásával foglalkozik.

A Paul Ekman Group Hungary.

Ezen csoport a magyarországi hazugságok vizsgálatával foglalkozik. Nem kívánja hivatalos érvényűen leleplezni a hazugságokat egyenlőre. Tagjai a hazugságok felismerésével és leleplezésével foglalkoznak. segítenek mindazoknak akik szeretnék megtudni hogy ki hazudik.
Téves és kiragadott részleteket nem kívánunk szabályszerűen megjeleníteni. A kiragadott jelenségek mozdulatok társítása a hazugsághoz Otelló hibához vezet mely tönkreteheti emberi kapcsolatait.

A hazugság vizsgálat ezen módszere (arckifejezés és nonverbális valamint verbális vizsgálati módszer) komplex és nagyon bonyolult de ellentétben a hazugságvizsgálóval mely csak a stressz-szintet méri ez biztos eredményt mutat.

A csoport most indult és tagokat keres ha csatlakozni szeretnél nézd meg a jelentkezz a csoportba oldalt. 
Kérlek oszd meg mindenütt ahol csak tudod hogy megtalálhassuk és a csoportunkba felvegyük a természetes tehetséget!!!!!!!!!!!!

Valamint nézz körül az oldalon hátha találsz érdekes infókat.

További szép napot.

Szólj hozzá a témához, vagy kérdezz minden kérdésre válaszolunk a olvasói oldalon!!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése